Informació per a les famílies – 16.03.2020

Benvolgudes famílies,

Entre divendres i avui dilluns hem estat organitzant la manera que el nostre alumnat continuï el seu procés d’aprenentatge des de casa.

  1. El professorat de cada matèria és el responsable de programar i comunicar activitats a l’alumnat.
  2. Setmanalment els vostres fills i filles haurien de rebre instruccions sobre la feina que han de fer aquella setmana des de totes les matèries, aquestes feines seran avaluables.
  3. Si per alguna circumstància els vostres fills i filles no rebessin informació d’alguna matèria, podeu trobar l’adreça electrònica de tot al professorat a la pàgina web del centre (Menú – Departaments) o podeu telefonar al centre.
  4. Des del centre us recomanam que els vostres fills i filles tinguin una rutina diària per fer les feines escolars similar a l’horari lectiu.
  5. Us recomanam que una vegada acabades les tasques escolars l’alumnat diversifiqui les seves activitats (jocs de taula, lectura, música, tocar algun instrument, exercici indoor,..)
  6. A partir de dilluns dia 23.03.2020 podreu consultar les notes de la 2a Avaluació a través del Gestib. Si teniu alguna consulta posau-vos en contacte amb el/la tutor/a.
  7. De moment, si no es reben noves instruccions per part de les autoritats competents, el centre romandrà obert de 9:00 a 14:00h. Sempre hi haurà un membre de l’Equip Directiu que us atendrà amb cita prèvia.
  8. Tota la informació nova que es generi us la farem arribar via Gestib, o web del centre.
  9. Si teniu alguna altra qüestió no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres.

Equip Directiu

IES Marc Ferrer