Tutors 20-21

1r d’educació secundària obligatòria -A

BENDIR L’ACIQUI, FADOUA  
1r d’educació secundària obligatòria -B SUAU ARTIGUES, FRANCESCA  
1r d’educació secundària obligatòria -C BONET RIGO, BLAI  
1r d’educació secundària obligatòria -D BONET CLADERA, MARGALIDA  
1r d’educació secundària obligatòria -E AMENGUAL LLADÓ, JUANA MARIA  
1r Batxillerat -A CABOT FERRER, PERE JOAN  
1r Batxillerat -B HISADO BONET, JOSEFINA  
1r Batxillerat -C MIGUEL CASTEJÓN, MIREIA  
2n Batxillerat-A TOMÀS ROTGER, MARIA DEL MAR  
2n Batxillerat-B ESTELRICH MESQUIDA, ANTONI DANIEL  
2n Batxillerat-C MUNTANER JAUME, MARGARITA  
3r d’educació secundària obligatòria-A BURGUERA OBRADOR, ANDREU  
3r d’educació secundària obligatòria-B BURGUERA OLIVER, ISABEL  
3r d’educació secundària obligatòria-C HIDALGO RANGEL, ISABEL  
3r d’educació secundària obligatòria-D FERRAGUT MESTRE, AINA  
3r d’educació secundària obligatòria-E FONTCUBERTA FEBRER, BARTOMEU  
4t d’educació secundària obligatòria-A GAVILA FERREIRA, MARÍA DEL CARMEN  
4t d’educació secundària obligatòria-B PONS VIDAL, MARIA ANTÒNIA  
4t d’educació secundària obligatòria-C MESQUIDA VICENS, CATALINA  
4t d’educació secundària obligatòria-D OTEIZA BETELU, MARTA  
4t d’educació secundària obligatòria-D LOPEZ VICENS, FRANCESCA  
4t d’educació secundària obligatòria-E OTEIZA BETELU, MARTA  
4t d’educació secundària obligatòria-E BONET VIDAL, MARGALIDA  
Títol professional bàsic en Cuina i restauració-A VIDAL COMPANY, ANTÒNIA  
Títol professional bàsic en Cuina i restauració-B MAYOL VIVES, LLORENÇ  
Títol professional bàsic en Cuina i restauració-C MAYOL VIVES, LLORENÇ  
2n d’educació secundària obligatòria-A FORTESA MARTORELL, MARIA BEL  
2n d’educació secundària obligatòria-B MAYOL SERRA, JUAN BAUTISTA  
2n d’educació secundària obligatòria-C MONSERRAT OLIVER, MIQUELA  
2n d’educació secundària obligatòria-D SOCIES SABATER, MARIA MAGDALENA  
2n d’educació secundària obligatòria-E ESTELRICH BURGUERA, GUILLEM