Visita virtual al Centre de Supercomputació de la UPC

Cada any els alumnes de segon curs del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes de l’Ies Sineu visitaven el BSC
(Centre de Supercomputació de la UPC). Aquest curs, a causa de la COVID, no ha estat possible, però el BSC ens va oferir fer una visita a l’ordinador Marenostrum per videoconferència. Es va fer en dues sessions els dies 19 i 20 de novembre, una per cada grup semipresencial. Un investigador de BSC ens va explicar les característiques del supercomputador i per a què es fa servir, i després vàrem poder fer una visita virtual al centre. Us deixam unes fotos de la visita i l’enllaç a la Web del BSC(www.bsc.es), on podreu fer la visita virtual. Molt interessant. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>