L’institut

Benvinguts a la pàgina web de l’IES Binissalem. En aquest espai trobareu diversos recursos d’informació pública del centre. Vegeu a sota “Entrades recents” les darreres actualitzacions.

Les circulars i les informacions a famílies i alumnes matriculats al centre es fan arribar a través de l’aplicació Gestib

Per anar als continguts de la pàgina, feu clic al botó “Menú“. Al menú trobareu, d’entre d’altres, la informació administrativa corresponent al procés d’escolarització i matrícula.

A l’enllaç iesbinissalem.optimatic.es teniu l’enllaç a la tenda virtual per a l’adquisició dels CHROMEBOOKS de l’alumnat per al curs 2021-2022. Per a qualsevol consulta el telèfon (WhatsApp preferiblement) és 722 477 073 .

Podeu consultar la data dels exàmens de setembre en el següent enllaç: Horari exàmens setembre 21

Podeu consultar els llibres de text i de lectura del curs 21-22 en el següent enllaç: Llibres de Text i de Lectura IES Binissalem

A partir de dia 20 de juliol de 2021 ja podeu consultar les llistes definitives d’admesos a la Formació Professional d’Olis d’Oliva i Vins de l’IES Binissalem clicant el següent enllaços, on hi surten la llista de Primeres opcions i la de segones opcions:

Llistes Definitives del CFGM d’Olis d’Oliva i Vins (Primeres Opcions)

Llistes Definitives del CFGM d’Olis d’Oliva i Vins (Segones Opcions)

Heu d’anar a matricular-vos a l’IES Binissalem. Podeu fer-ho presencialment a l’institut des de dia 20 fins dia 22 a les 9:00 com a màxim. També podeu fer-ho a través del Gestib a “Matrícula en línia” (fins dia 21).

Per consultar la documentació institucional, feu clic al botó “Documents