PROCÉS D’ADMISSIÓ ALS CICLES FORMATIUS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL PER AL CURS 2020-2021

Ateses les mesures adoptades i canvis en matèria educativa derivades de la situació d’emergència sanitària provocada pel COVID-19, des de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors i, atès que les proves d’accés s’ajornaran als dies 8 i 9 de juliol, s’ha decidit fer canvis en el procés d’admissió als cicles formatius de formació professional per al curs 2020-2021.

Amb la finalitat de no deixar que aquestes circumstàncies que estem vivint deixin enrere cap dels futurs alumnes de formació professional, el termini de sol·licituds d’admissió serà de dia 17 d’agost al 7 de setembre de 2020, tant pels alumnes que tenen les condicions d’accés en el mes de juny, com pels que les obtenen en el mes de setembre, en igualtat de condicions; sense preferència en l’admissió entre els alumnes de juny i els de setembre.

Una de les novetats d’aquest procediment d’admissió serà que la persona interessada podrà sol·licitar fins a 10 opcions de cicles formatius que vol cursar, en el cas de cicles de grau mitjà i grau superior i fins a 5 opcions en el cas del cicles d’FPB.

El procediment per a la sol·licitud d’admissió es durà a terme mitjançant el tràmit telemàtic, al qual es podrà accedir des de la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors:

Per a més informació, anau consultant la web fp.caib.es

Salutacions

PROTOCOL FASE 3

CENTRES EDUCATIUS

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ

Ja podeu consultar el llistat provisional del procés d’escolarització a:

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/consulta_resultat_del_proces-25569/

Us recordem que el període de reclamacions es de dia 4 de juny fins dia 8 de juny i que aquestes han de quedar resoltes dia 9. Les famílies que hagin fet un tramit autenticat per fer la sol·licitud ara podran fer un tràmit també per fer una reclamació (si s’escau) però si han d’adjuntar documentació l’hauran de presentar al centre. Si han fet tràmit anònim o sol·licitud en paper la reclamació es farà en el centre.

Gràcies per la vostra col·laboració.

PORTES  OBERTES

Modificació convocatòria de proves d’accés a FP per l’any 2020

Bon dia,
 
Els nous calendaris previstos per a les proves d’accés a cicles de Formació Professional 2020 estan ja disponibles a la web del Departament d’FP.
 
Podeu accedir a tota la informació relativa a aquests processos mitjançant els següents enllaços:
 
 

Modificació convocatòria de proves d’accés a FP per l’any 2020

ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Darreres informacións sobre les proves, calendari i procés d’admissió, centres i altres…

Instruccions per poder donar d’alta de manera excepcional al Gestib als pares/mares/tutors legals que encara no estan donats d’alta:

 


Si els pares/mares/tutors legals no tenen codi d’usuari, poden sol·licitar-lo individualment (un per a cada compte d’usuari) al correu electrònic del centre (contacte@iesesporles.cat)indicant:

Benvolgudes famílies,

En aquest curs 2019-20 el nostre centre s’ha plantejat diversos objectius de millora en varis aspectes:

ÚS DEL GESTIB PER LES FAMÍLIES

Un primer aspecte és la comunicació i informació amb les famílies emprant les eines que la Conselleria d’Educació i Cultura posa a la nostra disposició, en aquest cas l’aplicació GESTIB que permet diversos procediments (justificació d’absències, qualificacions, agendes dels grups, missatges i mails informatius,…) i per això, si encara no disposau d’aquesta eina us animam que demaneu usuari i contrasenya per a fer-ne ús. Aquesta aplicació també es troba disponible per a plataformes Android a la aplicació de Google Store.

CORREU CORPORATIU DE L’ALUMNAT PER A ÚS PEDAGÒGIC

Un segon aspecte és l’us de plataformes Moodle i Google Education per part dels alumnes. En aquest cas, l’alumnat necessita un mail corporatiu per accedir a ambdues plataformes. Aquest mail ha de ser facilitat pel centre i tendria vigència al llarg de l’escolarització en aquest institut, amb l’estructura:

<nombre_matrícula>@iesesporles.cat

Per a la creació i ús d’aquest mail necessitam la vostra autorització signada en el full que podeu descarregar en aquest enllaç.