00-Portada

Clica damunt menú per desplegar

Informació important

Benvolgudes famílies,

Ha estat un any particular, però ho hem pogut superar junts. Els vostres fills han fet una molt bona feina i mereixen un descans. 

Aplicació de la LOMLOE
El proper curs hi ha canvis importants, especialment l’aplicació de la nova Llei educativa (LOMLOE) que ja s’aplicarà a 1r i 3r d’ESO i també a 1r de batxillerat.
Això ha implicat canvis important a l’hora de que les editorials publiquin el material didàctic de cada nivell, especialment a 1r de batxillerat. Per aquest motiu la majoria d’assignatures de batxillerat no decidiran quin material utilitzar fins que hagin pogut comparar entre diverses editorials. Esperam que això no suposi cap preocupació per a les famílies, ja que s’informarà al mes de setembre a l’alumnat.

Enrolament dels chromebooks de 1r d’ESO
Per l’alumnat que comença 1r d’ESO que ja disposa de chromebook, és important que els dies 29, 30 o 31 d’agost ens facin arribar els dispositius al centre. L’horari per poder lliurar-los serà de 11 a 13 hores.
Els que l’han comprat un dispositiu nou a ICONO no han de fer res ja que ens arribaran directament al centre.

Inici del curs 2022-23
L’inici de curs serà el dia 12 de setembre a les 8.00 hores.
 
Si teniu algun dubte, el centre romandrà obert fins els dia 22 de juliol de 9 a 13 hores.

En nom de tot el claustre de professorat, us desitgem que pugueu gaudir d’uns dies de vacances amb els vostres fills i filles i que tingueu un MOLT BON ESTIU.
Atentament,

Matrícula curs 22-23
ESO: del 24 de juny a l’1 de juliol

BATXILLERAT: del 18 al 20 de juliol

Clica per llegir la informació completa 

Ajudes alumnat NESE

(Alumnat amb necessitat específica de suport educatiu)

Fins dia 30 de setembre de 2022

Les sol·licituds s’han d’emplenar a través de la seu electrònica del Ministeri.

Així mateix, també trobareu la informació i les instruccions per sol·licitar la beca a:  la Secció de beques de Conselleria i a la Secció de beques del Ministeri.

La única novetat a tenir present és que cas que els tutors autoritzin al centre educatiu a cobrar a través del seu compte bancari, s’haurà d’adjuntar a la sol.licitud el certificat de la titularitat d’aquest compte.

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al correu electrònic beques@dgpice.caib.es