Claustre i Consell Escolar

Benvolgudes Famílies:

Vos volem informar que el passat dijous, dia 5 de novembre de 2020 es va realitzar telemàticament una reunió de Claustre i un Consell Escolar on es tractaren diferents temes i s’aprovaren diferents documents que ja teniu a disponibles per a consulta en aquesta web. Dels temes que es tractaren, vos volem informar i comunicar que:

  1. Es va aprovar la PGA per al curs 2020-2021 i ja la teniu disponible a la web juntament amb les programacions didàctiques. Hi podeu accedir a la secció de documentació del menú.
  2. Es va aprovar la puntuació sociofamiliar dels ajuts de menjadors per al curs 2020-2021. Durant les properes setmanes es publicarà el llistat definitiu de puntuació i l’alumnat que ha obtingut aquests ajuts. 
  3. Vàrem informar que la nostra escola, el CEIP Son Basca, ha estat seleccionada per dur a terme les línies 2 i 3 del Programa PROA+. Aquest és un Programa per a l’Orientació, Avanç i Enriquiment Educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2020-2021 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ (20-21). 

    Aquestes línies són les següents:

    Línia 2. Suport a l’alumnat amb risc d’abandonament escolar a través de la incorporació de professionals de l’àmbit social. Ens han concedit mitja jornada de PTSC que ajudarà a fomentar el compromís de les famílies perquè puguin donar suport en millors condicions als seus fills i filles en els diferents escenaris (presencial, semipresencial o a distància) impulsant el treball en xarxa dels centres educatius amb el seu entorn comunitari.

    Línia 3. Ens han concedit una aportació econòmica per poder fer una Adequació del Projecte Educatiu de Centre a les necessitats del curs 2020-2021 a través del Pla de Contingència. Hem pressupostat diferents despeses per donar suport al Pla de Contingència amb la contractació de serveis per treballar tant aspectes concrets com per reforçar l’activitat diària del centre. Aquestes activitats estan relacionades amb el Pla d’Acollida, l’Educació per a la Salut i el Pla de Digitalització del centre.

  4. Hem informat que durant aquest primer trimestre es realitzarà el simulacre d’evacuació del centre seguint la normativa i pautes d’higiene i seguretat de la situació actual.
  5. Hem informat que l’escola, seguint instruccions de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, ha comprat mesuradors de CO2 per tal de fer el seguiment diari de la qualitat de l’aire per tal de prevenir la propagació del virus Sars COV2 seguint les indicacions de la ventilació als espais interiors. Podeu consultar la informació referida a aquest tema al següent ENLLAÇ.
  6. Hem informat que dia 2 de novembre de 2020, el Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca a ajornar, fins que la situació sanitària ho permeti, les eleccions de representants dels diferents sectors de la comunitat educativa als consells escolars de tots els centres de les Illes Balears previstes per a aquest curs 2020-2021. Podeu conssultar la notícia al següent ENLLAÇ. Per tant, s’ajornen les eleccions al Consell Escolar que teníem previstes per aquest curs 2020-2021 i continuen els mateixos membres dels cursos anteriors fins a nou avís.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>