BERENAR SALUDABLE

Benvolgudes famílies,

des del centre i des de l’AMIPA us recordam la importància, per a la salut dels vostres infants, que mengin un berenar saludable a l’escola: entrepans, fruita i aigua és la millor opció. Evitau per favor posar pa de motlle, brioixeria industrial, iogurts ensucrats, begudes làctiques, productes embolcallats, xocolata i sucs.

Moltes gràcies per a la vostra col·laboració.

Aquest recomanació és extensible a l’escoleta matinera i extraescolars.

 

Queridas familias,
desde el centro y desde la AMIPA os recordamos la importancia, para la salud de vuestros hijos/as, que coman una merienda saludable en la escuela: bocadillos, fruta y agua es la mejor opción. Evitad por favor poner pan de molde, bollería industrial, yogures azucarados, bebidas lácteas, productos envueltos, chocolate y zumos.
Muchas gracias por vuestra colaboración.
Esta recomendación es extensible a la “escoleta matinera” y extraescolares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>