EL CLAUSTRE DEL CEIP JOAN BENEJAM US DESITJA A TOTS I TOTES UN MOLT BON ESTIU.

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 20-21

L’estat d’alarma declarat amb motiu de l’emergència sanitària de la COVID-19 ha suposat la modificació dels processos d’escolarització del curs 2020-21. Amb aquesta finalitat enguany de manera excepcional, la sol·licitud de plaça s’haurà  de presentar de manera telemàtica. Podeu accedir al tràmit en aquest enllaç.

ADMISSIÓ El procés d’admissió és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre o la incorporació al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil, infants nascuts l’any 2017) 

CALENDARI PROCÉS D’ADMISSIÓ

https://static.wixstatic.com/media/fe4448_d5fc71d59c134861bfcbf5b41743fe26~mv2.png/v1/fill/w_867,h_208,al_c,lg_1,q_85/Screenshot%202020-05-12%20at%2012_07_07.webp

Per tal de facilitar tot el procés s’ha establert que per poder iniciar la sol·licitud, es requerirà l’autenticació prèvia de la identitat mitjançant un dels següents sistemes: sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve; codi d’usuari del GESTIB o usuari CAIB;  i combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de contacte de l’usuari.

Podeu consultar el següent manual per obtenir el sistema d’identificació Cl@ve

Haureu de presentar tota la documentació relativa al procés en el moment de la matrícula, al centre assignat.

La consulta de les llistes provisionals de puntuació i de les llistes definitives, així com la formulació de reclamacions, també es farà de manera telemàtica, a través de la web del servei d’Escolarització. Podeu fer la consulta en aquest enllaç.

PROCÉS D’ADSCRIPCIÓ

El procés d’adscripció és per alumnat que acaba 6è de primària i ha de de continuar els seus estudis a l’IES.

https://static.wixstatic.com/media/fe4448_4f621cb2cea14a7ca7cd18004a4d190a~mv2.png/v1/fill/w_877,h_201,al_c,lg_1,q_85/Screenshot%202020-05-13%20at%2013_28_19.webp

 

RECURSOS EDUCATIUS PER APRENDRE DES DE CASA

Estimades famílies,

Davant aquesta situació totalment nova i excepcional en què ens trobam l’equip de mestres volem compartir amb vosaltres unes propostes  que ens ha semblat que us poden ser d’utilitat. Cal trobar el just equilibri per saber distribuir correctament el temps i aprofitar-lo bé d’una manera saludable, positiva i amb família. Paciència, seny i sobretot molta salut!

Clicau damunt la imatges

https://natibergada.cat/wp-content/uploads/2020/03/Aprendres-des-de-casa-1024x727.jpg

https://escoles.fundesplai.org/wp-content/uploads/2020/03/Jocs-interior-nens-a-casa-Fundesplai.jpg

QUÈ ÉS EL CORONAVIRUS?

Aquí teniu un vídeo que explica què és el coronavirus perquè els vostres fills ho puguin entendre. Animau-vos per veure-lo en família.

CARNAVAL

En aquest enllaç podreu trobar més fotos.

 

30 DE GENER: DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

A l’escola continuam demanant La PAU

NOU PASSADÍS INFANTIL

Com a regal de Reis l’escola ha renovat tot el passadís d’infantil. S’han creat diferents racons de joc. Ben segur que els fillets xalaran molt!

 

FELICITACIÓ DE NADAL

XERRADA “PER LA MAR VIVA”

Avui en Carlos Salord, fundador de l’Associació Per la Mar viva ha vingut a explicar-nos totes les accions que fan per tractar la problemàtica dels plàstics que acaben a la mar.

ACCIONS DE SENSIBILITZACIÓ I COEDUCACIÓ

 Durant una setmana s’han realitzat tallers a tots els grups des de 4t d’Educació Infantil fins 6è de Primària dins el marc de la Celebració del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. S’ha emprat el conte com a eina per a portar a terme aquests tallers també relacionats amb el projecte d’Educació emocional.

Per acabar,  com a segona part del projecte, des de divendres 13 desembre fins a final de curs cada fillet se’n portarà una maleta a casa seva amb contes relacionats amb la coeducació.

Aquí podeu veure algunes fotos de l’acte conjunt.

CELEBRACIÓ CASTANYADA

Dijous 31 de novembre com és tradició vam celebrar La Castanyada. Ens ho vam passar molt bé menjant castanyes torrades i bunyols. Ho podeu comprovar amb aquestes fotos.

ATURADA MUNDIAL PEL CLIMA

Divendres 27 de setembre a les 12h tots els fillets i fillets ens vam adherir a l’aturada mundial pel clima cantant   Bella Ciao al pati de l’escola. 

Aquí podeu veure algunes foto i vídeos.

 

EL CLAUSTRE DEL CEIP JOAN BENEJAM US DESITJA UN BON CURS 19-20

AQUÍ TENIU EL LLISTAT DE LLIBRES PEL CURS 2019- 20.

https://i2.wp.com/mercedariastrescantos.es/wp-content/uploads/2018/06/Libros-de-texto.jpg?ssl=1

BONES VACANCES!!