Notícies

AGRAÏMENT

L’escola estrena uns espais exteriors que ens permetran ampliar la proposta educativa i ens ajudaran a marcar la nostra identitat.

Gràcies al compromís col·lectiu de tota la comunitat vers el nostre projecte educatiu, comencem a gaudir d’aquest canvi. Concretament, volem agrair a na Marina Faure (presidenta AMIPA) la seva iniciativa i el treball tan generós elaborant tot el mobiliari exterior fet amb llenya de pi. GRÀCIES, Marina i Pau. Gest com aquest confirmen el nostre lema “una escola, un poble, una comunitat educativa”.

Agraïm, també, la col·laboració per part de l’Ajuntament. GRÀCIES, Cati i Mateu per ajudar al muntatge i adequació d’aquest meravellós espai.

Us volem agrair molt sincerament el vostre suport,

Claustre CEIP Gabriel Palmer

 

PROCÉS ESCOLARITZACIÓ 2021-2022

Consideracions:

    • Per als nins nascuts el 2018 s’ha de participar en el procés d’admissió Infantil (3-6 anys).
    • Per canviar de centre també s’ha de participar en el procés d’admissió del nivell corresponent a l’alumne que volem canviar.
    • En el cas dels centres públics, el procés d’adscripció es fa quan un alumne acaba l’etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius (Això serà per als alumnes de 4t d’Educació Primària del nostre centre que han de continuar els seus estudis al CEIP Gabriel Comas i Ribas).

INICI CURS

INFORMACIÓ INICI CURS

PLA MESURES EXCEPCIONALS PREVENCIÓ, CONTENCIÓ I COORDINACIÓ COVID-19

Calendari processos escolarització curs 2020-2021