ANAM DE CONCERT

Hola, som els alumnes de sisè de primària, de l’escola CEIP Inspector Joan Capó de Felanitx. Cada curs solem fer devers 4 o 5 excursions a l’any (1 o 2 per trimestre). A l’excursió passada vàrem anar al conservatori de Palma, a veure un concert de rock. A part, també vàrem fer més coses: vàrem passejar per una part de Palma, ens varen explicar coses sobre monuments importants antics… Després de l’explicació vàrem anar a un parc, on vàrem berenar i vàrem jugar. Quan vàrem acabar de berenar vàrem anar al conservatori a veure el concert.

Dimarts 29 de març de 2022, ens varem trobar a la plaça Peralada. Vàrem agafar l’autobús i ens varen dur a Palma. Quan vàrem arribar, el primer que vàrem veure va ser un rellotge de sol, que tenia els diferents fusos horaris del món. Després vàrem veure des d’ enfora la catedral i el Palau de l’Almudaina. La Seu abans era una mesquita i a sobre vàren fer la catedral que mesura una quarterada. Després vàrem entrar al lloc per on entrava el Califa al palau.      

Després de l’explicació d’un poquet d’història de la Seu,varem anar a berenar a la gespa del Parc de la Mar. Després de berenar vàrem jugar al parc.

Quan ja era hora d’anar-nos vàrem replegar les coses i varem mirar que no hi hagués basura per terra. Vam anar a esperar al bus per anar al concert al conservatori.

Varem arribar al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca Carrer d’Alfons el Magnànim, N/64.

Varem entrar a les 12:15  del matí. Tots el sisès varem fer unes quantes fotos a l’entrada del conservatori. En entrar ens vam sorprendre perquè hi havia una biblioteca i nens estudiant. Varem entrar i ens varem seure a les butaques. Varen dividir en grups les cançons segons l’any en el que es varen publicar. 

Ens varen contar un poc la historia del rock a través dels anys. També ens varen ensenyar un poc del rock de tot el món. En cada tema que ens contaven interpretaven en una cançó. 

Ha estat una sortida molt divertida, ens ha agradat molt, i als mestres també! 

Els alumnes de sisè A.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>