4tB – Economía

Economia – Mª Purificacion Escriche

Seguiremos trabajando con el Moodle mientras dure esta situación

4t ESO BEconomia – Eva Roselló

Teniu informació detallada i materials al Moodle.

NOVETAT 27/04/2020

Salutacions, estimats i estimades,

Esper que esteu tots bé de salut i ànim. Endavant!

Voldria felicitar totes les persones que heu entregat les tasques dins el termini. Bravo per valtros!

Les persones que no han arribat, especialment els qui teníeu llibretes per recuperar, podeu pujar la llibreta del Tema 11 a la bústia -us sortirà un missatge en vermell, pero us permetrà adjuntar l’arxiu-, o bé, enviar les fotografies del manuscrit a mevarosello@iessantamariadeivissa.com.

Ara tenim el Tema 9. Mercat de treball, que és molt diferent al que havíem vist fins ara.

M’agradaria saludar-vos i comentar el Tema 9. Mercat de treball, amb valtros, per Google Meet. Com tenim pont aquesta setmana, què us en sembla, veure’ns divendres 8 de maig a la nostra hora de classe (13:05 hores)?

És una mica endavant, però estic demanant als altres professors que respectin les hores de classe dels companys, i he de donar exemple. És clar, si alguns voleu un Meet abans del 8 de maig, digueu una hora que us vagi bé a la tarda, i quedam! En qualsevol cas, ja deveu saber que al Google Meet s’hi accedeix des del correu Gmail del centre. El/la docent us envia un enllaç, i s’ha d’aferrar a la pantalla d’acreditació que surt en fer clic a la icona Meet. Per si de cas, us dic que la icona Meet surt fent clic als nou puntets que hi ha dalt a la dreta del correu, al costat de la vostra inicial o fotografia.

Us estim i us enyor! I esper que ens veurem aviat!

NOVETAT 20/04/2020

Salutacions, estimats i estimades,

Per la tercera avaluació, continuam online. Després de reunir-nos telefònicament amb l’altra professora d’Economia, hem acordat que seguirem igualment amb treballs que substitueixin els exàmens presencials. Per les dates d’entrega dels treballs i la resta de tasques mantenim les dates d’examen presencial que teníem, mentre duri aquesta situació. És a dir:

Temes 8. Producció i preus. Macroeconomia, i 11. El comerç internacional i la Unió Europea

S’obri un nou termini per les persones que no van entregar el treball combinat o la llibreta del Tema 8, fins al 27 d’abril a les 14:00 hores. Igualment, és el termini per entregar la llibreta del Tema 11. Miraré de pujar la versió dels apunts que ja teníeu per fer el treball, amb activitats de llibreta i de classe, i aquest tema es dóna per acabat.

Tema 9. El mercat de treball

Treball, llibreta i activitats del Tema 9. El mercat de treball. Entrega fins al 15 de maig a les 14:00 hores.

Tema 10. Els comptes de l’Estat

Treball, llibreta i activitats del Tema 10. Els comptes de l’Estat. Entrega fins al 25 de maig a l es 14:00 hores.

Tema 12. La globalització i els desequilibris de l’economia mundial

El mateix, treball, llibreta i activitats del Tema 12. La globalització i els desequilibris de l’economia mundial, amb entrega abans del 8 de juny a les 14:00 hores.

Recuperacions

Els treballs no entregats o els exàmens pendents d’altres avaluacions, es recuperaran a un examen els dies 12 (tercera avaluació) i 15 de juny (tots els trimestres), a la nostra hora de classe. Online o presencial, segons la nostra situació en aquell moment. A les persones que vulguin recuperar anticipadament el primer i segon trimestre, és a dir, abans del 15 de juny, els deman que es posin en contacte amb mi al xat del Moodle o el correu de centre, mevarosello@iessantamariadeivissa.com.

Als treballs ens organitzarem igual que pel treball combinat dels Temes 8 i 11. És a dir, es recomana fer el treball en parelles. Cada membre del grup fa una part de les opcions a triar, i s’elabora de manera conjunta una introducció i una conclusió. Recordau incloure una webgrafia i les fonts de les imatges als treballs.

Per les llibretes, les seguim escrivint a mà i enviant fotografia o escanejat a la bústia corresponent. El seu contingut mínim és la part que està en negreta als apunts. Inclouen activitats de llibreta i activitats en substitució del treball de classe, que es poden entregar apart.

Anirem pujant els materials. Pot ser que alguns materials incloguin explicacions en vídeo, i que facem alguna sessió de dubtes en viu. Us deman que aviseu, si algú no pot accedir a aquests materials per manca de wifi i/o ordinador.

Per a les recuperacions, teniu també informació al Moodle. De moment, per llibretes i treballs pendents, hem tornat a obrir les bústies fins al dilluns 27 d’abril a les 14:00 hores.

Moltíssim d’ànim a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>