4t CD – Iniciació a l’activitat económica i empresarial PRAQ

4t ESO C i PRAQ – Iniciació a l’activitat econòmica i empresarial – Eva Rosello

El contacte online amb el professorat d’Economia i Empresa es realitzarà mitjançant el correu mevarosello@iessantamariadeivissa.com, i a través del Moodle. Al Moodle es presentaran els materials necessaris, i les bústies per entregar treballs. També hi haurà qüestionaris avaluables dels temes vigents, i qüestionaris per practicar abans de les recuperacions online.

NOVETAT 05/05/2020

Bon dia, molt estimats i estimades,

He llegit les respostes a les enquestes, i els temes que més us interessen són:

1) Nòmines

2) Negociar amb els bancs

3) Prevenció de riscos laborals

El contingut essencial d’aquesta avaluació és saber una mica de Comptabilitat. Per tant, hi afegeix els vostres temes d’interès, i ens limitem a això:

-Tema 5. Recursos Humans. Nòmines i un petit resum de prevenció de riscos laborals.

-Tema 6. Pla financer de l’empresa. Bancs i comptabilitat.

A més, seguint l’enquesta, una gran majoria prefereix continuar amb el sistema de treball de finals de la segona avaluació, amb diferents percentatges. Per tant, aquests dos temes compten:

-40 % examen amb tres parts

-25 % qüestionaris avaluables

-35 % treballs

Els qüestionaris valen més, perquè us he llevat la llibreta.

I als treballs, dieu que s’ha de valorar la investigació, que estiguin ben presentats i amb bona ortografia.

Comptau dates de cada Tema:

– Tema 5. Fins dimarts 19 de maig, a la nostra hora de classe.

– Tema 6. Fins dimarts el 9 de juny, per així tenir temps de fer recuperacions qui les necessiti.

Heu dit que no voleu classe per videoconferència, per això la comunicació individual o amb els grups de treball serà la norma.

Segons les autoritats educatives, a partir del 25 de maig tenim diverses opcions, de classe mixta. És a dir, és voluntari assistir a classe o seguir online des de casa. Per organitzar-ho, necessitam saber:

-Qui té previst assistir a classe.

-Qui dels aprovats vol saber més coses de l’empresa.

-Qui demana classes i/o materials de reforç.

Per la recuperació dels exàmens:
– Primer trimestre. Recuperació el dilluns 11 de maig a les 12:10 hores.
– Segon trimestre. Recuperació el dilluns 25 de maig a les 12:10 hores.

Molt d’ànim a tot el bo!!

Nota: Per qui vulgui mirar, l’enquesta segueix oberta aquí.

_____________________________________________________________

NOVETAT 31/03/20

Algunes persones ja han acabat totes les tasques i exàmens. Per les persones que tenen alguna tasca o recuperació pendent, les dates d’entrega ajornades són les següents.

  • Recuperació segon trimestre. Temes 3. L’empresa i Tema 4. Màrketing. Divendres 3 d’abril a les 09:50, al Moodle.

  • Entrega de llibretes. Estan obertes les bústies fins el divendres 3 d’abril a les 14:00 hores. Per Llibreta del Tema 4 i Llibretes pendents, del Tema 3 i Primer trimestre.

  • Treball individual: Analitzar l’estratègia de màrketing d’una gran empresa, triada per valtros. Data màxima d’entrega: divendres 3 d’abril a les 14:00 hores

  • Treball de grup: Amb el grup de treball que teniu actualment, s’han de dissenyar dos accions de màrketing per a la vostra empresa, segons la informació que teniu a la presentació del Tema 4. Punt 2. Màrketing per a vendre un producte. Data màxima d’entrega: dijous 2 d’abril a les 18:00 hores.

1) Llibreta. Del Tema 4. Màrketing, només el Punt 2. “Màrketing per a vendre un producte”. S’ha d’entregar en paper el 31 de març, si és possible. O bé, mitjançant fotografies de cada pàgina o escanejat, a la bústia “Llibreta del Tema 4” del Moodle. Abans del 31 de març a les 14:00 hores.

Les persones que han d’entregar llibretes pendents, ho poden fer al Moodle, a la bústia “Llibretes pendents”, abans del 31 de març a les 14:00 hores. Amb fotografia o escanejat de les pàgines escrites a mà per valtros. Us record que guard les fotografies d’altres llibretes i treballs, i esper veure la mateixa lletra a aquestes llibretes.

2) Qüestionaris de prova al Moodle, per practicar abans dels exàmens online. Els qüestionaris de prova són avaluables, i es tancaran uns minuts abans de cada examen.

3) Examen del Tema 4. Màrketing. Al Moodle, dimarts 24 de març a les 13:10 hores.

4) Exàmens de recuperació, del Tema 3 i del primer trimestre. Anau alerta, perquè els exàmens al Moodle es van obrint en tres parts, i cada part dura només uns minuts. S’ha d’estar preparat o preparada uns minuts abans d’obrir-se l’examen, davant el mòbil o l’ordinador (recomanat ordinador, si és possible).

Dilluns 23 de març a les 12:15 hores, recuperació del Tema 3. L’empresa i tipus d’empresa.

Divendres 27 de març a les 09:50 hores, recuperacions del primer trimestre.

5) Treball de grup. Elaborar dues estratègies de màrketing per la seva empresa. Hi ha una fitxa explicativa al Moodle. Termini màxim d’entrega, al Moodle, el dijous 26 de març a les 18:00 hores.

6) Treball individual, per analitzar l’estratègia de màrketing d’una gran empresa, a triar per cada alumne. Hi ha instruccions i esquema del treball al Moodle. Entrega al Moodle, abans del dilluns 30 de març a les 14:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>