1r CFGM

SOM – Cristina Colomar

Hem estat fent feina amb el Moodle fins ara. A partir d’ara seguirem treballant sobre aquesta plataforma.

 

SOM – Iardena Hernández

Continuarem fent feina via Moodle. Heu de continuar amb les tasques i activitats penjades a la plataforma.

 

Elena Torres – Xarxes Locals

Seguim les classes al Moodle del centre.

 

Formació i Orientació Laboral (FOL) – Eva Roselló

El contacte online amb el professorat d’Economia i Empresa es realitzarà a través del Moodle i mitjançant el correu mevarosello@iessantamariadeivissa.com. Al Moodle es presentaran els materials necessaris, i les bústies per entregar treballs. També hi haurà qüestionaris per practicar abans dels exàmens online.

–NOVETAT 29/04/2020–

La recuperació del segon trimestre és dilluns 11 de maig a les 18:15.

La nota del tercer trimestre i final del curs, inclou:

1) Qüestionaris avaluables. En tindreu dos per tema, per respondre almenys a un de cada tema. De moment, en teniu del Tema 8. Seguretat i salut al treball. Estaran oberts fins a deu minuts abans de cada examen.

2) Examen online. Amb tres parts: tipus test, preguntes curtes i pregunta de desenvolupament. La pregunta de desenvolupament al Tema 8 (Seguretat i salut al treball) consistirà a un estudi de cas. Tindreu una situació, on haureu d’avaluar les condicions de seguretat laboral. Al Tema 9 (Prevenció de riscos laborals), la pregunta de desenvolupament demanarà fer un molt breu Pla de Prevenció de Riscos Laborals.

Tant al Tema 8 com al Tema 9, la pregunta de desenvolupament de l’examen estarà pensada perquè us serveixi la feina feta amb els grups de treball.

L’examen del Tema 8 és dimecres 20 de maig a l’hora de classe (20:05). Preguntaré si es pot fer una mica abans. Per l’examen del Tema 9, comptau el dimecres 3 de juny, a la mateixa hora.

3) Treball. Webquest. Al Tema 8, com hem dit, el treball consistirà a respondre la pregunta “És Eivissa un lloc segur per treballar?“. S’han de triar un o més llocs de treball, o bé un sector econòmic com l’hosteleria o la construcció, i analitzar quines condicions de risc laboral estan presents. Els treballs es podran presentar a les xarxes del centre o als mitjans de comunicació, si tenen la qualitat suficient. Tendreu més explicacions i materials, al Moodle.

Quant al treball del Tema 9 (Prevenció de riscos laborals), el treball consistirà a elaborar un Pla de prevenció de riscos, fent recomanacions per solucionar els riscos que heu detectat a un lloc de treball o sector de la vostra elecció. També hi haurà explicacions.

Podem fer servir trucades per Meet a les nostres hores de classe, de manera individual o pels grups de treball de dos o tres persones, i així explicar els treballs i dubtes que tingueu. La comunicació preferent segueix essent per l’email de centre, on tinc les notificacions i així puc mirar de respondre abans.

Molt d’ànim!

___________________________________________________________

NOVETAT 20/04/2020

Per la tercera avaluació, i seguint les indicacions de Conselleria, tenim diverses opcions. Per exemple: fer més treballs, seguir les classes per videoconferència o altres mitjans, mantenir coses igual que a la primera i segona avaluació, etc.

Teniu una enquesta per saber què preferiu i tenir-ho en compte, ja què totes les opcions tenen avantatges i inconvenients. Podeu accedir a l’enquesta des de la portada del Moodle.

Com sabeu, compten principalment les notes de la primera i segona avaluació per decidir l’aprovat al curs. Per això deman als qui estan pendents de recuperar alguna cosa, que aprofitin ara. Igualment, és important per a tots continuar esforçant-se, i així tenir bona base dels temes laborals que us interessin. A més, aquest mòdul el podeu aprovar al juny, i ja el teniu llest “por siempre más”.

Les persones que hagin de recuperar qüestionaris, poden fer-ho als enllaços que us he tornat a obrir, just davall. Termini fins al dilluns 4 de maig a les 18:10 hores, just abans de l’examen de recuperació.

Per recuperar l’examen dels Temes 5 i 6, la data és el dilluns 4 de maig, a les 18:15 hores.

Ànim i força, valents!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>