Criteris de qualificació ESO

Criteris de qualificació de l’assignatura de Valors Ètics 1er, 2n, 3er i 4t de l’ESO

 

  1. Per poder aprovar cada avaluació, l’alumnat ha de respectar les normes de convivència del centre a les classes de l’assignatura, el que es concreta en que no ha de tenir cap amonestació per escrit.

 

  1. Les activitats i exercicis fets a classe s’hauran d’ajustar a les següents normes donades pel professorat, entre les que figuren:

 

  1. Es presentaran a un quadern, amb netedat i ordre,
  2. construint frases completes, sense faltes importants d’ortografia,
  3. escrits amb la lletra de l’alumne,
  4. les respostesde l’alumnat han d’estar suficientment justificades i argumentades.

 

  1. Si l’alumnat ha complert el primer criteri, la qualificació numèricade cada avaluació s’obtindrà directament del percentatge d’activitats i exercicis realitzats a classe que respectin el segon criteri.

 

  1. Es valorarà positivament l’aportació del material demandat pel professorat i la realització fora de l’horari escolar de diverses activitats i exercicis (sempre amb caire puntual),el que pot augmentar la qualificació obtinguda a cada avaluació fins a un 10 %, sempre a criteri delprofessorat.

 

  1. L’alumnat que hagi de recuperar l’assignatura alsetembrehaurà de presentar, el dia i la data previst al calendari d’exàmens de setembre del centre, un quadern amb totes les activitats i exercicis programats pel curs (de setembre a juny) i no haurà de realitzar cap examen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>