Criteris de recuperació de pendents 20-21

Criteris per recuperar matèries pendents

Els alumnes de 1r d’ESO amb l’assignatura pendent hauran de fer i  lliurar uns exercicis que se’ls farà arribar a través del seu tutor i no diferirant molt del realitzats a classe l’any anterior. Aquests s’entregaran correctament dins una funda o carpeta. És obligatori la presentació de tots els exercicis, en cas contrari la nota serà un zero. L’objectiu és valorar si s’han adquirit les habilitats i els coneixements mínims per superar l’assignatura.

Data d’entrega: del 19 al 23 d’abril.

Els alumnes de 3r  amb l’assignatura pendent també hauran de fer i  lliurar uns exercicis que se’ls farà arribar a través del seu tutor.

Les condicions són les mateixes que els alumnes de 1r, és obligatori la presentació de tots els exercicis, en cas contrari la nota serà un zero.

No es farà examen.

 

Per preparar aquestes activitats els alumnes poden demanar ajuda a les professores del departament.  Tota la informació necessària per realitzar els exercicis i/o làmines, amb exemples visuals i explicacions detallades, se’ls proporcionarà amb fotocòpies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>