Matrícula 20-21

¡Buenos días familias!
Se han publicado las listas definitivas de los alumnos que se podrán matricular en el centro. Adjuntamos los listados con el código de referencia de cada plaza.

Web de Conselleria:
http://www.caib.es/…/escolaritzaciocurs/ca/consulta_result…/

 

El periodo de matriculación es a partir de mañana hasta el 21 de julio. La matriculación será presencial con cita previa. Os iremos llamando durante esta semana. La documentación necesaria para la matrícula es la siguiente:

-Dos fotos de carnet.
-Fotocopia tarjeta de la Seguridad Social.
-Fotocopia del libro de vacunas.
-Fotocopia del libro de familia.
-Fotocopia del DNI/NIE de los padres.
-Pagar la cuota del material(50 euros).

Para cualquier duda podéis contactar con nosotros.

¡Bon dia famílies!
S’han publicat les llistes definitives dels alumnes que es podran matricular al centre.  Adjuntam els llistats amb el codi de referència de cada plaça. 

El període de matriculació es farà a partir de demà fins dia 21 de juliol. La matriculació serà presencial amb cita prèvia. Us anirem telefonant al llarg d’aquesta setmana. La documentació necessària per la matrícula és: 

-Dues fotos de carnet.
-Fotocòpia targeta de la Seguretat Social.
-Fotocòpia del llibre de vacunes.
-Fotocòpia del llibre de família.
-Fotocòpia del DNI/NIE dels pares.
-Pagar la quota de material(50 euros).

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

 

Llibres de text 20-21 / Libros de texto 20-21

Benvolgudes families:

El passat divendres, el Consell Escolar va decidir que el nostre centre participi al “Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic” convocat por la Conselleria pel curso 2020-2021.

Aquest curs han participat el 75% dels alumnes del centre a l’actual programa i ha suposat, per un costat, un estalvi important per les famílies del centre, i per l’altre la tranquil·litat que sigui el propi centre que s’encarregui de demanar, rebre i repartir els llibres als alumnes. A mes, els alumnes són educats en l’aprofitament del material i no en “emprar i llançar”.

Per això s’ha decidit adquirir els llibres de text per tots els alumnes del centre. La proposta és que els infants que entren per primera vegada al programa paguin 20 € pels llibres, els que ja han participat un curs que paguin 10 € i els que dues dos anys o més al programa que paguin 0€ pels llibres de text. Adjuntam la relació de llibres pel proper curs i els preus recomanats per les editorials dels mateixos per que es pugui calcular l’estalvi que us suposa. Si no us interessa participar al programa ens ho heu de fer saber enviant un correu a l’adreça de l’escola o telefonant al 971268511 abans de dia 8 de juny a les 15:00 hores per no incloure als vostres fills al mateix. Els podreu adquirir al setembre a l’escola.

 

*Preus facilitats per una llibreria de Palma.

Normativa sobre el programa AQUÍ.

Apreciadas familias:

El pasado viernes, el Consejo Escolar decidió que nuestro centro participe en el “Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic” convocado por la Conselleria para el curso 2020-2021.

Este curso ha participado el 75% de los alumnos del colegio en el actual programa y ha supuesto, por un lado, un ahorro importante para las familias del centro, y por otro lado la tranquilidad que el propio centro nos encargamos de encargar, recibir y repartir los libros a los alumnos. Además, los alumnos se les educa en el aprovechamiento del material y no en “usar y tirar”.

Por eso se ha decidido adquirir los libros de texto para todos los alumnos del centro. La propuesta es que los niños que entran por primera vez en el programa paguen 20€ por los libros, los que han participado un curso, que paguen 10€ y los que llevan dos o más años en el programa que paguen 0€ por los libros de texto. Adjuntamos relación de libros para el próximo curso y precios recomendados por las editoriales de los mismos para que podáis calcular el ahorro que os supone. Si no os interesara participar en el programa, debéis hacérnoslo saber enviando un correo electrónico a la dirección del colegio o llamando al 971268511 antes del dia 8 de junio a las 15:00 para no incluir a vuestros hijos en el mismo. Los podréis adquirir en septiembre en el centro.

Escola d’estiu 2020

Ja tenim la proposta d’escola d’estiu al CEIP Els Tamarells per aquest mes de juliol i agost.

Per demanar plaça podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:

Escola d’estiu 2020 – Espiral

Matrícula IES La Ribera

Els alumnes del nostre centre que han d’anar el proper curs al IES La Ribera, la matrícula la podreu fer a través del GESTIB del 14 al 24 de juliol. Si els vostres fills fan 6è de primària i heu demanat plaça per un altre institut, haureu d’esperar al resultat del procés. Una vegada obtengueu plaça haureu de fer la matrícula segons us indiquin al institut nou. Si no obteniu plaça nova al procés, mantendreu la que ja tenen els vostres fills al IES La Ribera.

Vacuna meningococ ACWY

Adjuntamos información relativa a la vacuna del meningococ ACWY remitido por el área de Coordinación de vacunas de la Conselleria de Salut (971176620)

Adjuntam informació relativa a la vacuna del meningococ ACWY enviada per l’àrea de Coordinació de vacunes de la Conselleria de Salut (971176620)

Circular pares vacunacio MENINGO ACWY

Cartell de la vacuna

 

Procés de matrícula

Ja tenim el calendari del procés de matrícula pel proper curs.

  • Les famílies que voleu demanar plaça al CEIP Els Tamarells heu de seguir les dates d’ADMISSIÓ.
  •  Els alumnes de 6è ja tenen plaça al IES LA RIBERA, si voleu que vagi a un altre INSTITUT, heu de demanar plaça seguint el calendari d’ADMISSIÓ. 
  • El procés l’heu de fer per INTERNET amb el programa GESTIB o amb CLAVE PIN: instruccions AQUÍ.
  • Si teniu dubtes us podem ajudar: telefonau a l’escola (971268511) i us atendrem. No s’atendrà a cap persona a l’escola sense demanar cita.

Enllaç al BOIB

Pàgina de la CONSELLERIA

Avaluació COVID-19

La Conselleria d’Educació ha publicat una Resolució del Conseller amb instruccions sobre avaluació per motiu del COVID-19. Les compartim amb vosaltres perque en tengueu coneixement. Per qualsevol dubte, sabeu que vos atendrem al mail de l’escola i al nostre telèfon.

Salut!

Instruccions complementàries per a l’avaluació a causa del COVID 19 (Conselleria)

Els mestres del centre han decidit uns criteris a seguir, segons les franges d’edat dels infants i grups implicats per justificar les diferents millores de les qualificacions. Teniu accés al document en català o en castellà.

CATALÀ Avaluació COVID 19

CASTELLANO Evaluación COVID 19

Calendari curs 2020 2021

Adjuntam enllaç al calendari oficial de la Conselleria d’Educació pel curs 2020 2021. 

CALENDARI

Riesgos de internet para familias

Mensaje del Cuerpo Nacional de Policía a las familias del centro.

Buenas,

desde esta Delegación de Participación Ciudadana y dado a la imposibilidad actual de llegar por otros medios a las familias, hemos elaborado un video específicamente orientado a las familias, en el cual se facilitan unos conocimientos básicos acerca de los principales riesgos que se pueden encontrar en la actualidad nuestros hijos en las redes sociales e internet en general, así como algunos consejos a fin de afrontarlos. Dicho video ha sido publicado en el canal oficial del Cuerpo Nacional de Policía y les agradeceríamos que se compartiera/publicara en las páginas web de centros educativos y/o de las asociaciones de familias de alumnos en su caso para así llegar al máximo número de personas posibles.

Link del material referenciado: https://www.youtube.com/watch?v=BR7iZiihuJ0

Muchas gracias y un saludo

Informació Conselleria FASE 2 i FASE 3

Bon dia,
Us fem arribar documents d’informació de la Conselleria sobre el procés de desescalada durant les fases 2 i 3 per alumnat i famílies.

– Informació Fases 2 i 3 famílies i alumnes (en català i en castellà)
– Com posar-se i llevar-se la mascareta (en català i en castellà)
– Rentat de mans (Infografia)