ASSEMBLEA MUSICAL 🎵

L’assemblea musical és una activitat molt especial per la comunitat educativa de l’escola de Fornells:

Cada divendres abans de marxar l’alumnat i els mestres acompanyats per en Tolo (Guitarra) o amb un karaoke cantem una cançó davant les famílies, la qual s’ha estat treballant i aprenent a la sessió de música d’aquella setmana. Aquesta cançó també es converteix en timbre durant tota la setmana.

A continuació, us en deixem un petit tastet!

PROJECTE DE MILLORA I TRANSFORMACIÓ DEL CENTRE: VISIÓ DE CENTRE

En el nostre centre estem duent a terme un procés participatiu de tota la comunitat educativa per definir com volem que sigui el nostre centre en el 2030 (dins del marc d’escola avançada). Per començar aquesta transformació hem dut a terme diferents trobades on hem reflexionat i dialogat sobre diferents elements:

La primera trobada va ser amb l’alumnat:

La segona trobada va ser de l’equip docent.

I la tercera i darrera trobada va ser amb les famílies i persones de la comunitat educativa:

8M

El passat divendres 8 de març a l’escola de Fornells vam fer algunes activitats per celebrar el 8M:

  1. Manifest feminista: L’alumnat d’infantil va dur a terme un manifest feminista davant les famílies.
  2. Trencaclosques: “Dones importants a les vides de les nostres fietes, fiets i mestres de l’escola”: Tot l’alumnat de l’escola i els mestres van dedicar una peça del trencaclosques a una dona important per a ells/es (podeu veure aquest mural al hall de l’escola!).
  3. Assamblea musical: Tot l’alumnat acompanyat de mestres i families com de costum vam acabar la setmana cantant. La cançó escollida per aquesta setmana va ser Flowers de Miley Cyrus.

RUA DE CARNAVAL 2024!

El dilluns 12 de febrer l’alumnat i mestres de l’escola de Fornells acompanyats de les famílies vam gaudir d’un matí de rua ben assolellat. La temàtica d’aquest any estava relacionada amb el centre d’interès d’aquest curs: Els fars! Així doncs, les disfresses van ser les següents:

Infantil: Mariners

Primer cicle: 5 fars més importants de Menorca

Segon cicle: Llauts

Tercer cicle: Pescadors

Ens ho vam passar molt bé!!! Moltes gràcies a totes les persones que ens vau acompanyar.

PISCINA

Els alumnes de 1r, 2n i 3r cicle durant quatre dijous aniran a les instal·lacions esportives des Mercadal per gaudir d’unes sessions de piscina. Moltes gràcies a l’ajuntament des Mercadal per oferir-nos aquesta oportunitat!

Us deixem per aqui algunes fotografies de la primera sessió!

SANT ANTONI

Dimarts 16 de gener a l’escola vam celebrar Sant Antoni fent diverses activitats durant tot el dia: torrar i menjar sobrassada, visitar l’exposició del Castell de Sant Antoni i explicar la història de la conquesta de Menorca. A la tarda vam acompanyar a cremar el bujot fet pels alumnes del tercer cicle a la plaça del poble.

NADAL 2023/24

Durant les darreres setmanes del primer trimestre es van dur a terme diferents activitats tal com: tallers de Nadal, assajos, cantada de nadales pel carrer, el típic concert de Nadal, veure una pel·lícula tots junts al teatre, la visita dels patges… Us deixem alguns d’aquests instants

FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE 🎄

Estimades famílies,

El trimestre està a punt d’acabar i no us podeu perdre el típic concert de Nadal! Us esperem dimarts 19 de desembre al teatre de Fornells a les 19:30h. I també dijous dia 21 a les 9:30h pels carrers de fornells per cantar algunes nadales!

ASSEMBLEA DILLUNS MATÍ

Aquest curs 2023/24 continuem amb l’assemblea dels dilluns matí. Aquesta la fem tots els alumnes i mestres de l’escola per xerrar de notícies, curiositats… I aquest any com a novetat també xerrarem sobre:

Quina escola volem?

És per això, que aquestes setmanes hem estat fent unes dinàmiques on els alumnes havien de contestar a les següents preguntes:

  • Què ens agrada de la nostra escola?
  • Què ens agradaria canviar/millorar?

CELEBRACIÓ DE TOTS SANTS!

El dimarts 31 d’octubre vam celebrar Tots Sants a l’escola. Cada grup-classe va cuinar la pasta de bunyols i mentre aquesta reposava vam dur a terme els tallers intercicles. Una vegada reposats algunes famílies ens van ajudar a fregir-los (moltes gràcies per la vostra ajuda!!!) i finalment ens els vam menjar tots junts al pati!

A continuació, vam aprendre i vam ballar una dansa amb la mestra de música: “La rumba de les castanyes”.

Per acabar el matí, els alumnes d’educació primària vam fer una visita al cementiri del poble.