TROBADA LITERÀRIA A INFANTIL

Aquí tenim una petita mostra de la trobada literària que vam dur a terme la setmana passada, amb el grup de pares i mares d’Educació Infantil. La trobada va començar amb la lectura de “un elefante y un guisante” i vam seguir xerrant de la importància de dedicar temps i espai a la literatura de qualitat, des de ben petits. Fet això, vam fer dos grups, repartint-nos per les dues taules que veis a les fotos. Allà hi trobàvem una pregunta, que després posaríem en comú amb la resta de pares i mares.

Tot això, ho vam acompanyar d’una petita picada, per fer d’aquesta trobada un espai agradable i proper. Per acabar, vam contar el conte “Mau iz io?” a demanda de les famílies i vam dedicar una estona a fullejar els diferents àlbums il·lustrats que havíem preparat amb els infants, perquè les famílies puguin conèixer de primera mà quins són els nostres imprescindibles literaris. Una xalada, moltes gràcies a totes i a tots per participar!

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>