Intercanvi amb Mª Lluïssa Serra

Els alumnes de 3r i 4t de primària estem fent un intercanvi amb els alumnes d’un grup de 3r de primària de l’escola de Maó Mª Lluïssa Serra. 

Els fillets i filletes de Maó ens van enviar un mail demanant ajuda pel projecte que estan fent sobre la mar i ens volien fer moltes preguntes. 

Els alumnes de 2n cicle els vam contestar encantats i els vam enviar una carta de presentació cada alumne. Els de Maó ens van contestar. I noltros els vam convidar a venir a Fornells. 

Els alumnes de Maó van venir a Fornells divendres, dia 6 de març. 

Vam demanar la col·laboració d’en Tolo i en José, dos “pescadors” jubilats de Fornells, que van venir a l’escola i van respondre totes les preguntes que tenien els fillets i filletes de Maó. 

Després de berenar tots junts, els vam convidar a un boci de pudi de xocolata fet nostro. 

Llavors vam partir a mostrar-lis Fornells, primer vam anar al Castell de Sant Antoni, després als vivers. Finalment, al port, vam trobar dos congres morts. 

Per acabar la visita vam fer una foto de record al port de Fornells. I vam acordar que seguirem amb l’intercanvi de cartes i que el tercer trimestre els tornarem la visita. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>