I MÉS CONTES PER AQUEST CONFINAMENT!

Bon dia a tots i a totes! Seguim confinats i, per tant, seguim posant contes al nostre confinament, per així endolcir una miqueta l’espera a la tornada a la normalitat, que tard o prest acabarà arribant! Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres “Què, qui, on?” d’Olivier Tallec; “Shh tenim un pla” de Chris Haughton; i, finalment “Jo vaig amb mi” de Raquel Díaz Reguera. Tres joietes fantàstiques per compartir amb la família! Na Tonia segueix sent la nostra narradora, així que esperem que vos agradi i que passeu una estona ben agradable! Salut i lectura!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>