CONEIXES AQUESTS 3 ÀLBUMS IL·LUSTRATS?

Bon dia a totes i a tots!

Seguim compartint lectures i així ho seguirem fent sempre que ens sigui possible. Aquesta setmana compartim “Quatre petites cantonades de no res” de Jérome Ruillier i editat per Juventut; “què en fas d’una idea?” de Kobi Tamada, de l’editorial Bira Biro; i “la talpeta que volia saber qui li havia fet allò dalt el cap” de Werner Holzwarth, editat per Kalandraka. 

Són tres àlbums fantàstics per entendre com és d’important tenir en compte les diferents realitats que ens envolten i acollir-les totes amb amor; fer una mirada endins i plantejar-nos interrogants que ens ajudin a créixer; i, com no, a passar una estona la mar de divertida!

Esperem que les ben gaudiu, bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>