QUADRAT GROC

Bon dia, a tots i a totes!

Avui compartim l’àlbum de David A. Carter “Quadrat groc” i editat per Combel. Es tracta d’un llibre ple de sorpreses per a petits i grans i una aproximació a l’art contemporani, a partir d’un text visual fantàstic!

I aquí teniu la proposta que vos plantegem: muntar formes voluminoses diverses, a partir de cartolines blanques, tisores, llanterna i paper celofana de colors (per cobrir la llanterna). Possiblement les fotos vos poden servir d’exemple. Ja veureu com estareu creant un ambient màgic i genial per treballar el volum! Qui s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>