ET MENJADÉ!

Bon dia!

Aquí teniu la narració d’avui. Es tracta de “Et menjadé!” de Jean-Marc Derouen i editat per Kókinos. Un àlbum fantàstic per ajudar-nos a posar un toc d’humor, davant qualsevol situació. I si no em creieu… demanau-li al llop ferotge que volia menjar-s’ho tot, però alguna cosa li ho impedia…!

La proposta és la següent: aprofitant la vessant capgiradora de la història, es tracta de crear un “comecocos” un tant especial. A les imatges podeu veure alguns exemples per a cada cara d’aquest i així treballar la oralitat i creativitat, juntament amb l’expressió corporal, però si pensau amb d’altres possibilitats, benvingudes siguin! Qui s’anima?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>