NO ÉS UNA CAIXA

Hola a totes i a tots!

Avui volem compartir amb vosaltres “No és una caixa” d’Antoinette Portis i editat per Kalandraka. Sense dubte, és un àlbum fantàstic per recordar-nos que la imaginació no té, ni ha de tenir mai, límits i que cal deixar temps i espai de qualitat al joc simbòlic i creatiu, a partir d’elements no estructurats com caixes de cartró.

De manera que la nostra proposta per donar continuïtat a aquest àlbum és: aconseguir varies caixes de cartró, deixar-les a l’abast dels infants i deixar que facin i desfacin com vulguin. Si volem fer una passeta més, podem deixar preparats pintures diverses, perquè puguin (si ho necessiten), posar color a les seves històries. Aquí teniu una petita mostra de la proposta que vam dur a terme a principi de curs, amb diverses caixes a la sala de psico!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>