NECESSITO UNA ABRAÇADA

Quants de nosaltres hem necessitat una abraçada en qualque moment i potser no hem rebut la resposta que esperàvem? Això és el que li passa a al protagonista de “necessito una abraçada” d’Aaron Blabey i editat per Barcanova, ja que al ser un eriçó ningú gosa a abraçar-lo, fins que… alguna cosa al final!!!! Però, sshhh! No podem avançar res fins que l’hagueu escoltat sencer! Vos imaginau què pot passar? 

La proposta és: crear un sac/caixa de la pau, per recórrer a aquest quan més ho necessitem. En ell hi podem preparar i guardar tot allò que vos pugui resultar útil com barquets de paper per controlar la respiració; un molinet de vent per relaxar-nos; un pot de la calma; algun objecte per fer-nos un massatge; moltes besades simbòliques per regalar-les quan ens vingui de gust; un recull de paraules polides per dir-nos a nosaltres mateixos i a la resta; una pilota relaxant… i tot el que vos passi pel cap! Què, qui s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>