AL JARDÍ

Bones!

Avui volem compartir “al jardí” de Fran Pintadera i editat per La Fragantina. Es tracta d’un conte fantàstic per recordar la seqüència numèrica i associar grafia-quantitat, a partir d’il·lustracions amb una cura estètica ben especial. Una altra joieta!

Al tractar-se d’un conte numèric, creim que la proposta pot ser la següent: cercar diferents objectes que tinguem per casa i comptar quants en tenim de cada un d’aquests. A la següent foto veureu un exemple! Ja veureu que és una excusa perfecte per descobrir les coses que tenim repetides per ca nostra i associar grafia-quantitat, a partir d’objectes propers i cassolans. Què, algú s’anima?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>