LES COSES QUE SE’N VAN

Hola a totes i a tots!

Avui volem compartir una nova joieta: “les coses que se’n van” de Beatrice Alemagna, editat per Combel. En ell s’hi plasmen, com podreu veure, algunes coses que se’n van, però ens parla d’una que mai de la vida fugirà. No volem anticipar-vos res, així que vos deixem amb la intriga i així sigueu vosaltres qui ho descobriu al final de la història.

D’aquí la proposta que vos plantejam: fer un recull on surtin imatges/dibuixos de totes aquelles coses que volem que ens acompanyin sempre, ja sigui com a família, o bé en la vida dels vostres fills/es. A les següents fotos veureu un exemple del meu recull, on hi apareixen alguns dels meus imprescindibles com: les bones lectures; viatjar; la família; les bones amistats; la música; el sol; la natura; l’amor… El format del recull és totalment lliure! Què, algú s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>