UN REGALO DIFERENTE

Bones a tothom!

Aquí teniu la lectura d’avui: “Un regalo diferente”, editat per Kalandraka i escrit per Marta Ozcona. Sense dubte, és un àlbum il·lustrat fantàstic per recordar-nos com són d’importants les petites coses i el gran valor que cal donar a aquestes. I si no, demanau-li al Marcel!

D’aquí la següent proposta: escriure notes i/o paraules polides a qualque familiar/amic, col·locar-los dins globos, inflar-los i amagar-los per la casa. Cada vegada que en trobem un, cal desinflar-lo i llegir el missatge amagat. Ja veureu com a tothom li farà molta il·lusió anar-se trobant amb dedicatòries tan especials per casa. Què, algú s’anima?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>