600 PUNTS NEGRES

Bones!

Avui volem compartir un dels primers àlbums il·lustrats que vaig comprar quan encara feia la carrera. Es tracta de “600 punts negres” de David A. Carter i editat per Combel. Sense dubte, no deixa indiferent a ningú, ja que tal i com diu el propi escriptor, es tracta d’un llibre pop-up ple de sorpreses per a petits i grans.

Així que la meva proposta per avui és: crear una mena de repte motriu (com veureu a les fotos d’exemple), a partir de banderoles, tires de paper diversos, cordes… on podeu anar estampant diferents punts negres (acordant el número i la tècnica prèviament) i, una volta fet, es pot dedicar un temps a cercar-los i fer el recompte pertinent. Què, algú s’anima?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>