LA PETITA DE LA JUNGLA

Hola a totes i a tots!

Comencem nova setmana i, amb ella, nou conte! En aquest cas es tracta de “la petita de la jungla” de Marta Altés i editat per Blackie Little. Com bé s’hi explica en aquest, ser la petita té alguns inconvenients, però, sense dubte, molts d’avantatges. I és que com més petit ets , més grans són les teves aventures!

D’aquí la proposta d’avui: organitzar un arbre geneològic senzill i ben especial, de la nostra petita jungla particular, a partir de la preparació d’un sobre per a cada membre (com veureu a les següents fotos). Una volta preparats, podem escriure i/o dibuixar les qualitats que defineixen a cada un d’aquests i jugar a endevinar de qui parla cada sobre. Què, algú s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>