SIS OCELLS SÓN TRES PARELLS

Hola, com esteis? Avui volem compartir el següent àlbum! Sis ocells han crescut i es disponen a deixar el niu… vos sona? Com bé diu n’Olivia Cosneau, l’escriptora de “sis ocells són tres parells” (ed. Combel), es tracta d’un pop-up ple de sorpreses i d’ocells extraordinaris apunt d’aixecar el vol, cap a camins diferents, totalment especials i lliures. 

D’aquí la següent proposta: crear un mòbil, a partir d’ocells de papiroflèxia, preparats amb molt d’amor i tècniques diverses (podeu veure alguns exemples a les fotos). A més, podeu acompanyar-ho de desitjos polits, per tal que acompanyin als vostres fills al llarg de la seva aventura de créixer! Què, algú s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>