ABRACADABRA

“Abracadabra!” bona paraula per captar l’atenció dels lectors i lectores, no trobau? Quina joieta i quin gust deixar-se endur per les pàgines sorpresa d’aquest àlbum il·lustrat, de Marta Comín i editat per Combel.

D’aquí la següent proposta: crear un lapbook (com el que veureu a les fotos) on hi podem trobar varies propostes i/o jocs relacionats amb el conte. Alguns d’aquests poden ser: recreació de la història, una rodeta que ens reveli el nom de l’editorial correcte, preguntes relacionades amb el conte, els títols de la resta d’àlbums de l’escriptora, ordenar les lletres del títol… Què, algú s’anima?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>