EL FIL DE LA VIDA

Bones a totes i a tots!

Avui volem acabar la setmana amb aquest conte tan especial. “El fil de la vida” de Davide Cali ens ajuda a veure que no cal frissar, que tot acaba arribant. Quants de nosaltres (petits i grans) no ha esperar o espera constantment que passi aquella cosa que tanta il·lusió ens fa? El que estem vivim és precisament una de les coses que volem que passi prest, per poder viure des de la calma i benestar. Però és que moltes vegades sense adonar-nos esperem que passi tot i el que passa, sense dubte, és la vida.

D’aquí la següent proposta: pensar quin és el nostre fil de la vida i, en ell, penjar-hi algunes de les coses importants que ens han anat passant al llarg d’aquesta fins l’actualitat, i que de manera positiva o no tant positiva, ens ha marcat. Aquí veureu un exemple del meu! Vos anim que ho faceu tan petits com grans i així dediqueu un temps a pensar en totes les coses que portem dins la nostra motxilla personal, que ens acompanya sempre i que de qualque manera fa que siguem tal com som. Què, qui s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>