AQUEST NO ÉS EL MEU CAPELL

Bones a totes i a tots!

Fa uns anys vaig descobrir Jon Klassen i les seves joietes literàries i des de llavors m’he convertit en una enamorada de tot el que fa. “Aquest no és el meu capell”, forma part d’una triologia molt divertida. Aquest escriptor sempre deixa part del protagonisme al lector, entenent que la imaginació és lliure i no té cap tipus de límit. I això és el que volem que faceu una volta escoltada la història.

La proposta és la següent: intentar crear una escena, ja sigui a partir del dibuix, collage o escenificació corporal, del que passa mentre els dos peixos es troben entre els coralls… què pensau que està passant? Vos hi heu aturat a pensar? Vos convidam a fer-ho! Segur que surten versions ben divertides i diferents! Què, algú s’anima?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>