LA OLA

Hola a totes i a tots!

Ja queden poquets dies per acabar aquest curs tan peculiar i, per tant, poques propostes per arrodonir la setmana. Per això avui volem compartir aquest conte silent tan especial. Algú sap el que són els contes silents? Es tracta d’aquells àlbums il·lustrats que no contenen paraules, tan sols imatges! Són una meravella, ja que és el propi lector qui ha d’imaginar el que succeeix al llarg de la història i, per tant, pot haver-hi tantes versions com lectors vulguin participar-hi! No vos podeu perdre cap de les meravelles de Suzy Lee, l’escriptora d’aquesta joieta!

Dit tot això, la proposta és la següent: penjar un parell de rollos de wc (si pot ser a diferents alçades encara millor) i deixar que els infants els estampin lliurement, ja sigui amb les mans, pinzells, taps, rodets… per tal de recrear les ones que apareixen a la història. Si pot ser a l’aire lliure i així aprofitar l’oratge que passi… ja seria rodó! Segur que vos entren moltes i moltes ganes d’anar a la platja! Què, algú s’anima?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>