BON ESTIU A TOTHOM!

Esteu preparats i preparades per riure una estona? El claustre de Fornells no sap que és tenir vergonya… així que aquí en teniu una bona mostra! Esperem que vos ajudi a tancar el curs amb un bon somriure, que deixeu enrere tot el que no hem pogut viure i penseu amb les coses polides que tard o prest acabaran tornant. 

Així que res ni ningú vos aturi per passar un molt bon estiu, per xalar, per ser feliç i, també, per saber que quan tingueu un dia estrany, nosaltres som i seguirem sent aquí per recordar-vos sempre! Que xaleu molt!

 

PD: ens hem adonat que al final les lletres estan una mica tallades. Perdonau-nos! Així que aquí ho teniu: “MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER FER POSSIBLE QUE JUNTS SIGUEM UNA GRAN FAMÍLIA!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>