TANT DE BO…

Som molts els que desitgem que acabi aquesta nova normalitat el més aviat possible. Però, mentrestant, el que està acabant és el curs. I com que no se m’ocorre millor manera d’acabar-lo que no sigui amb històries, aquí teniu aquests desitjos per a tu, per a ells i per a tots i totes.

Per això, tant de bo EL FIL DE LA VIDA t’ajudi a viure coses precioses. Tant et diguin sempre T’ESTIMO DIA I NIT. Tant de bo UNA PEDRA AL CAMÍ t’ajudi a créixer. Tant de bo NO TINGUIS POR de ser qui ets. Tant de bo t’estimis sempre TAL COM ETS. Tant de bo tota ESPERA et valgui la pena. Tant de bo UN GRAN SOMNI et mogui per dins i t’engresqui. Tant de bo sentis A PROP a qui tu desitges sentir-hi. Tant de bo sempre t’acompanyi UN (bon) LLIBRE. Tant de bo la vida et sigui com UN CAMÍ DE FLORS

Molt bon i merescut estiu, confits! Cuidau-vos molt que  prest vos vull tornar a veure a tots i a totes! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>