Informació Famílies

Benvolgudes famílies,  Com molts deveu saber, hem rebut les noves instruccions de la Conselleria. La veritat és que no hi ha grans canvis. L’escola seguirà fent feina així com ho ha fet des de l’inici de l’estat d’alarma. Vos volem recordar la nostra manera de funcionar i les informacions més importants.

Com sabeu hem començat el tercer trimestre d’una forma que mai ningú no hauria pogut imaginar i no ens queda altre remei que ajustar-nos-hi. L’escola roman tancada i les classes presencials continuen suspeses, per aquest motiu la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca de les Illes Balears va publicar dia 16 d’abril unes instruccions de com afrontar aquest període de confinament que podeu consultar a la web de l’escola ​http://www.ceipmigjorn.org i on s’aclareixen molts de dubtes de com serà el procés tant d’ensenyament com d’avaluació dels nostres alumnes.

Per nosaltres és molt important saber com  estau i amb quines dificultats us trobeu a l’hora d’ajudar als vostres fills i filles per realitzar les propostes i les tasques que us feim arribar des de l’escola. Així, segur que podrem millorar i fer-ho de la manera més natural possible. Us volem dir que l’avaluació final dels nostres alumnes es farà a partir del que ja havíem recollit a l’escola abans del confinament i de les tasques realitzades a casa durant el període de suspensió d’activitats lectives presencials que serviran, exclusivament, per millorar la qualificació dels vostres fills i filles. Però no us preocupeu, els criteris que s’utilitzaran des de l’escola per tal de fer-ho tindran el grau de flexibilitat necessari per adaptar-se a cada cas individual i concret i per això hi estam fent feina des del claustre de mestres. Us volem garantir que l’avaluació dels vostres fills i filles es farà de tal manera que l’excepcionalitat que vivim no els perjudiqui.

El curs que ve, 2020-2021, s’adaptaran les programacions escolars per tal de reforçar, consolidar i desenvolupar els aprenentatges que es considerin imprescindibles per tal d’afrontar un curs amb garanties d’èxit a tots els nivells. A més, el nostre centre es seguirà coordinant amb l’IES Felanitx per tal que els alumnes que passin d’un centre a l’altre ho facin amb totes les garanties necessàries.

Estau atents a totes les informacions i no dubteu en fer-nos les consultes pertinents.

L’equip docent del Ceip Migjorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>