INFORMACIÓ AFA CEIP MIGJORN

AFA INFORMA

L’AFA és un element esencial en la dinàmica del centre ja que organitzam, promovem i subvencionam actes culturals, tradicionals, excursions… És per això que demanam als pares entrar a formar part de l’AFA perquè pensam que les famílies hem de tenir una actitud activa  respecte la educació i aquesta possibilitat de participar en l’educació dels nostres fills, que és un dret, és pot fer a través de la AFA. És per aquest motiu que consideram que les famílies haurien d’associar-se fent un ingrés d’una quota anual de 25€, per família, al número de compte de la Banca March ES92 0061 0011 6700 0878 0114, especificant el nom de l’alumne o noms dels alumnes. IMPORTANT! Donat la gestió que implica el control dels pagaments de les quotes, hem decidit afavorir els pagaments a termini. Per això mateix si l’ingrés es fa abans de dia 10 de setembre, la quota és de 20€/anuals/família.

 

Ser soci de la AFA dóna dret a gratuïtat de l’autocar d’una de les sortides i a l’agenda, poder accedir a les activitats extraescolars, un descompte del 15% en la compra de material escolar a la papereria Puigverd de Felanitx, ajudar en l’equipament del centre, elegir i formar part de la Junta Directiva, presentar queixes i suggeriments, demanar assessorament,…

 

A més la AFA, amb la quota de socis, pot organitzar activitats com ara: la bunyolada de les Verges, la xocolatada de Nadal, la Rúa, la festa de fi de curs, les Festes de Sant Nicolau, la Nit de les Ànimes, la Cursa Solidària, la Xocolatada Solidària…

 

Agraïm la vostra col.laboració i passar a ser una part activa en l’educació dels nostres fills.  ARA MÉS QUE MAI JUNTS FEM ESCOLA!

1 comentari

 1. Silvana Biasini

  Bon dia. Sóc Silvana de la companyia de circ Stromboli.

  Amb aquest email m’agradaria donar-nos a conèixer i presentar-vos el nostre projecte per a aquest Nadal.

  És un espectacle acrobàtic / teatral. Narra la història dels elfs constructors la nit abans de Nadal. Una fusió de teatre i acrobàcies circenses basat en el nadal. Des de l’experiència en anys anteriors podem confirmar que és un espectacle per a petits i grans que gaudiran de les acrobàcies circenses i de l’atmosfera nadalenca en tota la seva essència

  Perquè pogueu veure part de l’espectacle us passem un clip de vídeo i fotos si podeu mandarme el vostre email. Normalment les escoles surten d’excursió a el teatre de diferents municipis però entenem que la seguretat de tots en aquest moment és essencial, per tant volem poder donar l’opció de venir a la vostra escola i actuar per als alumnes. Pot ser al pati per exemple ja que les classes borbuja podran seure per àrees i poder així gaudir d’un espectacle molt màgic.

  L’espectacle consta de decorat propi i les actuacions les modifiquem a segons l’espai disponible sense perdre la seva qualitat.

  Hi ha la possibilitat de fer diversos dies d’actuacions o diverses actuacions en el mateix dia perquè no hi hagi aglomeració al pati.

  Les dates mes idònies són novembre i desembre. Podeu reservar la vostra data des de l’1 octubre. Por descomptat estarem tots pendents de les normatives vigents en les dates de Novembre i desembre podent modificar o cancel·lar les dates causa de l’covid.

  Per qualsevol informació sobre preus, disponibilitat i projecte no dubtin en contactar-nos. Demanin preu sense compromís.

  Esperant la seva resposta rebin una cordial salutació

  Silvana Valla Biasini

  649015796

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>