Darreres informacions

Benvolgudes famílies;

  A partir de demà, 1 de setembre, s’incorpora el Claustre del Ceip Migjorn. Tot i la dificultat d’aquests moments que ens ha tocat viure, confiam que a poc a poc tornarem cap a la normalitat que tots desitjam.

 Una vegada reunit el Claustre, vos farem arribar la informació necessària per l’inici del curs, entre altres: entrades, sortides, distribució de tutories, espais i calendari de reunions telemàtiques de pares, així com tota la informació que considerem oportuna.

 Estau atents al vostre correu electrònic i a la pàgina web del centre.

Atentament,

L’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>