Fins a nou avís, el nostre alumnat no utilitzarà la flauta a les sessions de música.

L’ús dels instruments de vent es regeix pel que apareix a l’apartat de Mesures específiques en agrupacions corals i bandes de música de la Resolució de la Consellera de Salut i Consum de 13 de juliol de 2020 per la qual es modifiquen mesures concretes del Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID- 19, una vegada superada la fase 3 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat, aprovat per Acord del Consell de Govern de les Illes Balears de 19 de juny de 2020 (BOIB núm 123 de 13 de juliol), que diu:

Si les actuacions tenen lloc en espais interiors, la distància mínima interpersonal entre cantaires o instrumentistes de vent i entre aquests i el públic s’ha d’augmentar obligatòriament fins als tres metres, i s’ha de mantenir la distància mínima interpersonal d’un metre i mig entre els membres del públic i la resta de components de la banda o el cor. A més, s’ha d’assegurar que es fa una ventilació freqüent dels espais utilitzats, amb un mínim d’una pausa per a ventilació d’espais cada trenta minuts, llevat dels casos en què es compti amb un sistema automàtic de renovació d’aire.

Per tot això, des de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca recomanam que no s’utilitzi la flauta, ni cap altre instrument de vent, a les aules de música o qualsevol altre espai interior del centre. Es pot utilitzar a l’exterior sempre que es respectin les distàncies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>