El Grau Mitjà d’Activitats Comercials rep la visita d’en Diego Corona

Els passats dies 24 i 25, els alumnes d’FP de segón de Grau Mitjà d’Activitats Comercials varen rebre la visita i poder gaudir de l’experiència d’en Diego Corona, empresari i fundador de Perfumerías África.

Entre molts temes interessants, es van fer reflexions molt rellevants com la figura de l’emprenedor, la Idea de negoci, el Pla d’empresa, l’estudi de viabilitat tècnica, econòmica i financera o fins i tot la creació d’una marca.

Moltes gràcies Diego! Fins a la pròxima!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>