Propostes lúdic-esportives en temps de pandèmia

En l’actualitat vivim una època de gran incertesa on les nostres possibilitats de fer esport s’han vist reduïdes per la pandèmia i per les mesures adoptades per fer-li front. L’opció de practicar activitat física s’ha vist reduïda en gran manera: Els gimnasos han tancat o han reduït aforament, els clubs esportius han anul·lat molts d’entrenaments i l’activitat física s’ha reduït bàsicament a activitats individuals.

Davant de totes aquestes limitacions hem trobat que és moment d’oportunitats per descobrir nous entorns i noves activitats que tenim a l’abast de la mà.

Vista la situació, els alumnes de 1r de Batxillerat, dins l’assignatura d’Educació Física, han creat una sèrie de propostes lúdiques-esportives per poder dur a terme activitats físiques al medi natural del nostre entorn més proper i que volen compartir amb tots vosaltres i animar-vos a realitzar-les.

Aquestes són les activitats proposades:

1) Ruta de senderisme Sa Blanca Dona – Pedrera de cas Capità [Ruta circular intensitat mitjana-alta . Durada: 2,5 hores].

Realitzat per Hugo Ramón, Hugo Torres, Marc Rosselló i Marcos Meléndez.

 

2) Ruta de senderisme Sa Blanca Dona- Mirador de Cas Mut [Ruta lineal intensitat mitjana-alta . Durada: 1,5 hores].

Realitzat per Íker Marín. Lucía Fuertes, Miríam Rodríguez i Sophia Milla.

 

3) Senderisme i plogging Sa Blanca Dona- Mirador de Cas Mut [Activitat de senderisme acompanyada de recollida de fems. Intensitat mitjana-alta. Durada: 1,5 hores].

Realitzat per Carlota Bombín, Marta Ramón, Kin John Lero Carganilla i Aroha Florit

 

4) Passeig marítim en patins [Ruta en patins per el Passeig Marítim d’intensitat mitjana-baixa . Durada: 1 hora].

Realitzat per Elena Costa, Clara Tur i Berta Azagra.

 

5) Passeig marítim en bici [Ruta en bici per el Passeig Marítim d’intensitat mitjana-baixa . Durada: 1 hora].

Realitzat per Àlex Guasch

 

6) Relaxació i ioga al Molí de Puig d’en Valls [Activitat de ioga acompanya d’àudio i imatges. Intensitat moderada. Durada: 1 hora].

Realitzat per Irene González, Amanda Marí i Samuel Navarrete.

 

7) Activitat de ioga i meditació al llac d’Es Raspallar [Activitat de ioga i meditació a la zona verda darrere de les piscines. Inclou descripció, audio i imatges. Intensitat moderada. Durada: 1 hora].

Realitzat per Núria Más, Laura Pérez, Edu Orellana i Germán Tur.

 

8) Estiraments i relaxació a la vora de la mar [Activitat de mobilitat articular, estiraments i relaxació. Intensitat baixa. Durada: 1 hora].

Realitzat per Lara Planells i Paula Ribas.

Cal dir, que aquests són alguns exemples de totes les propostes que s’han dut a terme per part de l’alumnat i encara que aquí no apareguin tots ells, tothom ha realitzat una gran tasca en el descobriment i planificació de noves possibilitats i gaudint d’elles.

També volem agrair la col·laboració de Masabel, Albert i JuanMi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>