Admissió ESO i Batxillerat 2022/23

El procés d’admissió per alumnes nous no adscrits s’inicia amb el termini de presentació de sol·licituds, del 9 al 20 de maig, pels sol·licitants d’ESO, i del 23 al 26 de juny pels de batxillerat. Si heu de presentar cap documentació, tal i com expliquen les instruccions, podeu demanar cita per telèfon (971310801) o a l’adreça electrònica matricula@iessablancadona.cat, amb l’assumpte CITA PRÈVIA ADMISSIÓ.

Podeu consultar el calendari i altres instruccions de l’admissió aquí.

Podeu consultar les vacants, actualitzades a dia 6 de maig, aquí.

ESO

Podeu consultar el llistat definitiu d’adscripció, amb adjudicació de places aquí.

Podeu consultar el llistat provisional aquí. En aquest llistat no hi apareix cap adjudicació de plaça, només hi apareixen els punts de cada sol·licitant. Teniu fins dia 10 de juny per presentar reclamacions.

Podreu consultar el llistat definitiu aquí.

El període de matrícula és del 24 de juny a l’1 de juliol. Podeu trobar més informació de la matrícula aquí.

Batxillerat

Podeu consultar el llistat provisional d’admesos aquí. Podeu reclamar fins dia 12 de juliol.

Podeu consultar el llistat definitiu d’admesos aquí, a partir del dia 15 de juliol.

La matrícula es pot realitzar entre el dia 18 i 20 de juliol, telemàticament, mitjançant el gestib.

 

 

 

105 comentaris

  1. AugustCooda

    Срочный выкуп и срочная продажа квартир в Новосибирске: залоговые и ипотечные, неприватизированные, с долгами по ЖКХ и ФССП, с материнским капиталом, под арестами и с торгов, закроем за вас ипотечные и потребительские кредиты –

    выкуп проблемных квартир