TÍTOL DE TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA
Perfils professionals
- Cuinera/cuiner
- Cap de partida
- Empleada/empleat d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes
Competències
Executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tota mena d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Duració i horari
2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí
Pla de formació
1r CURS – Mòduls | Sessions |
Preelaboració i conservació d’aliments | 10 |
Tècniques culinàries | 10 |
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria | 7 |
Formació i orientació laboral | 3 |
2n CURS – Mòduls | Sessions |
Ofertes gastronòmiques | 4 |
Productes culinaris | 11 |
Postres en restauració | 9 |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 3 |
Empresa i iniciativa emprenedora | 3 |
Formació en centres de treball | 400 h. |










































Anterior
Següent