CFGM Cuina i gastronomia

TÍTOL DE TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA

Perfils professionals

  • Cuinera/cuiner
  • Cap de partida
  • Empleada/empleat d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes

Competències

Executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tota mena d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Duració i horari

 2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí

Pla de formació

1r CURS – MòdulsSessions
Preelaboració i conservació d’aliments10
Tècniques culinàries10
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria7
Formació i orientació laboral
2n CURS – MòdulsSessions
Ofertes gastronòmiques
Productes culinaris11 
Postres en restauració
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
 Empresa i iniciativa emprenedora
Formació en centres de treball400 h.

Notícies