Visita a la IV Trobada de Malalties Rares i Discapacitat

CFGM CAI 14 15 MR

Els alumnes del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria de han assistit a la IV Trobada de Malalties Rares i Discapacitat realitzades al Club Marítim de Maó els dies 19 i 20 de febrer.

Sota l’eslògan “Tots som la Llum” s’ha desenvolupat el programa formatiu d’aquestes jornades, en les que s’han realitzat quatre conferències a càrrec de professionals, tècnics i col·laboradors de sectors que molt bé poden representar al col·lectiu d’afectats per aquestes malalties: FEDER, la federació espanyola de malalties rares; IB-Salut, representat pel servei de cures pal·liatives de Menorca; SEMFYC, servei espanyol de medicina familiar i comunitària; i l’Escola Andalusa de Salut Pública, han estat aquest any els encarregats.

Els nostres alumnes han pogut adquirir una formació complementària molt profitosa per a la seva futura professió com a professionals sanitaris, que segurament recordaran cada cop que es trobin davant d’un pacient o família que conviu amb alguna d’aquestes malalties.

Agraïm a la fundació per a persones amb discapacitat de Menorca que ens hagi convidat a poder participar d’aquestes jornades.

Així mateix, la trobada conclou amb una gala el dissabte 21 de febrer, a les 18:00 h, al Teatre Principal de Maó

Més informació al següent enllaç:  http://www.fundaciodiscap.es/