Perruqueria visita la Fira Beauty Barcelona

visita fira perruqueria

Les alumnes de segon curs del CFGM de Perruqueria i Comètica Capil·lar, juntament amb les professores Esther Soler, Laia Oró i Mª Jesús López, vam viatjar del 6 al 9 de febrer a Barcelona per visitar la Fira d’Estètica i Perruqueria.

A la fira, que es celebra cada any a la ciutat comtal, s’hi presenten les darreres novetats i tendències del sector.

Vam gaudir amb els diferents tallers i passarel·les on es presentaven tendències en tall i pentinats, barberia, maquillatge, moda,….

El primer dia vam anar a visitar la fàbrica de productes cosmètics Montibel·lo, situada al Prat del Llobregat, on les alumnes van poder veure de primera mà tot el procés d’elaboració dels cosmètics, des de la seva investigació inicial als laboratoris de I+D, fins la sortida al mercat del producte. En la visita ens van explicar en detall totes les etapes que han de passar els cosmètics fins arribar a les nostres mans i vam gaudir molt de les explicacions i observacions de les diferents zones: laboratori, planta de producció, planta d’envasament, distribució, perruqueria de proves, seguiment i controls de qualitat dels productes.

Després d’aquesta primera aturada, vam anar a visitar un centre d’estudis de FP: l’IES Salvador Seguí. La cap d’estudis ens va informar de tota l’oferta formativa que tenen dins la família professional d’imatge personal, i ens va mostrar les instal·lacions de que disposen.

També varem aprofitar el viatge per gaudir del temps lliure i anar a un musical, passejar pel Zoo de Barcelona i, per descomptat, anar de compres!

En definitiva l’experiència ha estat molt positiva i enriquidora per a tots.

perruqueria2

perruqueria1