Acomiadament de les activitats a la perruqueria de la Residència de Gent Gran de Maó

acomiadament residncia

El passat divendres 20 de març, les alumnes de segon curs del cicle de perruqueria van celebrar una festa d’ acomiadament a la Residència de Gent Gran de Maó, a on un cop per setmana al llarg del darrer any , han atès amb molta il·lusió i entusiasme el servei de perruqueria a les mateixes instal·lacions de la Residència.

Les alumnes de segon curs, que ara inicien una nova etapa accedint a la formació dins empreses, van voler convidar als residents a un aperitiu, durant el qual van llegir una preciosa carta d’agraïment i els hi van lliurar un mural amb les fotos dels moments viscuts amb ells al llarg d’aquest any.  

Volem agrair des d’aquí, a tots els residents i personal, la seva col·laboració i participació en la formació, tant a nivell professional com personal, dels nostres alumnes. Ben segur que elles guardaran sempre un entranyable record de les experiències viscudes i les coses apreses entre tots vosaltres.

Estem orgullosos i contents del bon funcionament d’aquest projecte, que ja fa tres anys que varem posar en marxa, i esperem continuar molts més amb els nous alumnes.