Volta a l’illa dels 1r de batxillerat

Volta illa0

Com no podia ser d’altra manera, un any més l’alumnat de 1r de batxillerat va dur a terme l’activitat anomenada “Volta a l’illa”. Aquesta és una acció organitzada principalment des del departament d’Educació física i amb la col·laboració important dels departaments de Biologia i geologia i de Ciències socials.

Els alumnes de 1r de batxillerat, juntament amb els professors Eva Camps, Toni Pons, Biel Calvó, Sebastià Perez-Chuecos, Pau Salort i Joan Pons, van iniciar el 13 de maig una petita aventura de 3 dies.

Aquest any es va elegir un tram de la zona nord de Menorca dividit en tres etapes. La primera etapa va ser de Cala Morell a Cala Pilar. Aquest dia el grup es va dividir fins a la platja des Bot ja que els alumnes de biologia i tècniques experimentals van realitzar aquest primer tram amb un tècnic del Consell Insular. Una vegada a la platja des Bot van dinar i seguir la caminada fins a Cala Pilar on van quedar a dormir.

El segon dia, el dijous 14, la ruta va ser des de Cala Pilar fins a Binimel·là. Probablement el tram més dur i més exigent de Menorca degut al desnivell acumulat a la ruta. Va ser un dia molt calorós, fet que va endurir encara més la caminada. Malgrat la duresa de la ruta, el grup va arribar a Binimel·là. Després de dinar van gaudir d’un capvespre d’activitats a la platja i d’una interessant xerrada del professor Pau Salort respecte d’alguns fets històrics particulars de la zona particular de Binimel·là i també de Menorca en general.

Finalment el darrer dia, el divendres 15, van caminar des de Binimel·là fins a Ses Salines de Fornells. El tram va ser més fàcil ja que la tramuntana va fer acte de presència. El grup va acabar l’aventura de tres dies amb una bona hamburguesa a Ses Salines.

Un any més la “Volta a l’illa” ha ajudat a l’alumnat de 1r de batxillerat a viure tres dies d’aventures i de superació personal, tot combinat amb situacions de companyia i diversió.

En els següents enllaços trobareu els vídeos que han realitzat alguns dels alumnes de batxillerat:

https://drive.google.com/file/d/0B2NPR8IvN_EXNVllbTlGLUotWmc/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B2NPR8IvN_EXZ3RUX3BfT0hCZ2M/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B2NPR8IvN_EXNnNuRWY1anh3Vms/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B2NPR8IvN_EXWGxQdzFMajlRN0k/view?usp=sharing

volta illa