Rebem el Guardó com a Centre Ecoambiental

IMG 20171205 122257

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i la Conselleria d’Educació i Universitat han reconegut a l’IES Cap de Llevant per la seva tasca en pro del medi ambient i ens han tornat a concedir el Guardó com a Centre Ecoambiental.

Aquest reconeixement, que s’atorga cada dos anys, reconeix la tasca del nostre centre en assumptes ambientals i representa també el nostre compromís envers la sostenibilitat i el foment dels valors de la conservació del medi, el consum responsable i l’aprofitament dels recursos naturals, entre d’altres.

L’acte de lliurament del guardó ha tingut lloc el dimarts 5 de desembre, a la Delegació Territorial d’Educació a Menorca. Per recollir el reconeixement, en nom del centre hi han assitit la coordinadora ambiental, Laia Oró, i el director, Jaume Bonet. El guardó ha estat lliurat pel cap de servei d’Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears, Sebastià Pou Font, la directora insular de Reverva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, Irene Estaún Clarisó, i el delegat territorial d’Educació a Menorca, Joan Marqués Coll.

IMG 20171205 122849